Zanger Kenny B. Krijgt eigen museum in Nederland

Suriname muziek

Kenny B. krijgt tijdelijk museum op station Arnhem Centraal. Kenny B. krijgt een tijdelijk museum op station Arnhem Centraal. De zanger, onder meer bekend van de hit Parijs laat daar van 27 juli tot en met 20 augustus werk zien uit het geheime depot van het Tropenmuseum, Afrika Museum en Museum Volkenkunde.
Het pop-up museum is een van de vier tijdelijke musea die deze zomer op Nederlandse stations worden ingericht in het kader van het project ‘Museum van’. Dat is een initiatief van het Nationaal Museum van Wereldculturen, de verzamelnaam van de drie eerder genoemde musea.
Tv-presentatrice Floortje Dessing opent woensdagavond op station Leiden het eerste ‘Museum van’. Daarna volgen de minimusea van Kenny B., freestylevoetballer Soufiane Touzani (24 augustus t/m 24 september in Utrecht) en presentator Filemon Wesselink (28 september t/m 22 oktober in Zwolle). De reis eindigt op 25 oktober in Amsterdam in het Tropenmuseum met het Museum van kok Yvette van Boven.

Kenny B. is geweldig. Kijken jullie zelf maar:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.