Video – Rapper Prodigy op 42-jarige leeftijd overleden

De Amerikaanse rapper Prodigy, van het rapduo Mobb Deep is gisteren op 42-jarige leeftijd overleden in Las Vegas. Zijn management meldt het nieuws.
,,Met heel veel verdriet en ongeloof bevestigen we de dood van onze lieve vriend Albert Johnson, beter bekend als Prodigy van het legendarische New York rapduo Mobb Deep”, aldus het management aan Rolling Stone.
,,Prodigy werd een paar dagen geleden opgenomen in Las Vegas na een optreden van Mobb Deep omdat hij last kreeg van zijn aandoening”, gaat het statement verder. De rapper kampte sinds zijn geboorte met de sikkelcelziekte, een vorm van erfelijke en ernstige bloedarmoede. ,,De exacte oorzaak van zijn dood moet nog worden bevestigd.”

Amerikaanse rappers als Lil Wayne, Nas en Wiz Khalifa betuigen hun medeleven op social media.
Bekijk hier een video over hem:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.