Video – Kim Kardashian en Kanye West nemen draagmoeder

Kim Kardashian en Kanye betalen draagmoeder een klein fortuin. Realityster Kim Kardashian (36) en haar echtgenoot, rapper Kanye West (40), hebben volgens Amerikaanse media een draagmoeder gevonden die hun derde kindje op de wereld zal zetten. De overeenkomst met de onbekende vrouw kost Kim en Kanye naar verluidt een slordige 100.000 euro. Dat bedrag wordt hoger als het een twee- of drieling wordt.
De in 2014 getrouwde Kim Kardashian en Kanye West hebben al twee kinderen: dochtertje North (4) en hun op 5 december 2015 geboren zoontje Saint. Het stel wil dolgraag nog een kindje, maar een derde zwangerschap zou voor de realityster te riskant zijn. Kim, zo vertelde ze eerder in de realityreeks Keeping Up With The Kardashians heeft namelijk een aandoening die placenta accreta heet. Dat houdt in dat de placenta (moederkoek) te diep of de stevig vastgroeit aan de baarmoederwand. Dat kan in het ergste geval leiden tot bloedingen en dus risico’s voor moeder en kind.
Het stel heeft hun samenwerking met de draagmoeder nog niet officieel bevestigd, maar Kim vertelde onlangs dat zij en Kanye hard bezig waren met een serieuze zoektocht naar een geschikte surrogaatmoeder. Volgens showbizzmedia in de VS is die inmiddels via een daarin gespecialiseerd bureau gevonden. De vrouw in kwestie zou hoe dan ook, omgerekend, 40.000 euro krijgen in tien maandelijkse termijnen. Dat bedrag wordt hoger als blijkt dat het om een tweeling gaat. Dan krijgt de draagmoeder per maand nog eens ruim 4400 euro extra. En als ze in verwachting is van een drieling ontvangt de vrouw maandelijks bijna 9000 euro. Daarnaast krijgt ook het bemiddelingsbureau nog een fors bedrag.

Kim en Kanye zouden een uitgebreid eisenpakket hebben opgesteld waaraan de draagmoeder zich moet houden. Zo mag ze in de weken voor de embryo-implantatie geen seks hebben en ook in de weken na het inbrengen van het embryo is dat ten strengste verboden. Verder mag de draagmoeder niet roken en drinken, geen drugs gebruiken en mag ze niet naar de sauna of in een bubbelbad. Verven van de haren moet de draagmoeder tot na de bevalling uitstellen, zo meldt entertainmentsite TMZ. Ook mag ze niet in contact komen met vieze kattenbakken en is dagelijks één caffeïnehoudende drank zoals koffie toegestaan.

Tijdens de zwangerschap van zoontje Saint zou Kim ook problemen hebben gehad met haar placenta. Die zat, zo vertelde ze zelf op tv, zó vast in haar baarmoeder dat de moederkoek na de bevalling moest worden losgesneden. Kim zou daaraan een gat in haar baarmoederwand hebben overgehouden. De wond is inmiddels operatief hersteld, maar door littekenweefsel zou een volgende zwangerschap gevaarlijk kunnen worden. Na de ingreep in haar baarmoeder verklaarde Kim in de reality-reeks met Kanye te hebben gesproken over alternatieve mogelijkheden voor gezinsuitbreiding. ,,Toen hebben we al snel besloten te gaan zoeken naar een draagmoeder. Dat is voor mij de veiligste weg.”

Bekijk hier een video erover:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected]s.com en wij publiceren het gratis.