63- jarige Rinia wist niet dat ze cocaïne naar Nederland bracht

coke Paramaribo

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) Team heeft op zaterdag 17 juni de 63- jarige Rinia D. aangehouden op de Johan Adolf Pengelluchthaven.
Bij visitatie van de bagage van de vrouw troffen de wetsdienaren 11 pakken versnaperingen aan, waarin cocaïne was verstopt met een gewicht van iets meer dan 7 kilogram.

De verdachte is terstond aangehouden en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
De verdachte en de versnaperingen zijn overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade voor verder onderzoek. Tijdens het verhoor verklaarde de vrouwelijke verdachte dat zij de versnaperingen voor een familie in Nederland moest brengen. Zij wist niet dat er cocaïne in de pakken verstopt zat.

Noot:

De leiding van het BID-Team doet een dringend beroep op alle reizigers om zelf uw bagage/koffer in te pakken. Verder is het een heel groot risico om spullen voor derden mee te nemen naar het buitenland. Reizigers worden bij wet volledig verantwoordelijk gesteld voor de inhoud van elk bagage die zij meevoeren.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.