42-jarige Doneta aangehouden voor vleessmokkel

De 42-jarige Doneta S. is op donderdag 15 juni door de wetsdienaren van de controlepost Burnside aangehouden. De vrouw heeft rund- en doksenvlees vanuit Guyana, Suriname binnen gesmokkeld en trachtte de controlepost te passeren. Ook werden een aantal flessen drank, andere producten en goederen bij haar aangetroffen.
Alles is in beslag genomen. De vrouw die de Guyanese nationaliteit bezit, is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie heen gezonden.

Het vlees is in opdracht van een lid van het Openbaar Ministerie vernietigd.
Het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij heeft een beroep gedaan op de politie voor extra controle bij de grensposten. Vanwege het uitbreken van dierenziekten in de regio mogen er geen vlees en vleesproducten zonder geldige toestemmingsbewijzen het land worden ingevoerd.

De politie doet eveneens een beroep op de gemeenschap om er mede voor te waken dat er geen ongekeurd vlees en of vleesproducten Suriname worden binnen gesmokkeld. Indien u kennis draagt van deze handelingen gelieve dit gelijk door te spelen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.