Video – Campbell is opgevoed door 2 vaders en heeft een bericht voor zijn moeder

Hij werd door twee vaders opgevoed. 14 jaar later heeft hij een bericht voor zijn moeder die hem opgegeven had, iets zo ontroerend dat iedereen tranen in hun ogen zal hebben! Campbell is een getalenteerde jongen, zoals zijn optreden in America’s Got Talent aantoont. Niettemin was de weg die hem tot succes leidde zeer moeilijk …
Campbell’s moeder had al drie kinderen. Toen de vierde ter wereld kwam, gaf ze hem op voor adoptie. Het leven in een weeshuis is verschrikkelijk, maar Campbell had geluk – een koppel droomde van een zoon, hoewel het een ongewoon koppel was. Het kind werd aangenomen door een homoseksueel koppel. Zijn vaders namen, ondanks veel kritiek, de uitdaging aan. Ze hebben hem opgevoed tot een goede, gevoelige man die dankzij hen … van zijn moeder houdt.
Geen van Campbell’s vaders heeft ooit kritiek geuit op zijn biologische moeder. Bovendien rechtvaardigen zij het in de ogen van de aangenomen zoon. Campbell is een jongen met veel talent. Hij heeft een boodschap voor zijn biologische moeder tijdens zijn opgreden in America’s Got Talent.

Wij verzekeren je dat Campbell’s performance je emoties zal brengen zoals het publiek, de jury en zelfs de betrokken personen. Bekijk hier de video:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.