Buitenman die vriendin en echtgenoot kapte in vrijheid gesteld

Suriname Paramaribo

“Het enige wat ik mij kan heugen, is dat ik daar naartoe ben gegaan en de kamerdeur heb opengetrapt. Toen ik weer bijkwam zag ik overal bloed en ik had een kapmes in mijn hand”, vertelde de 31-jarige Vikash S. maandag aan kantonrechter Ingrid Lachitjaran. Hij wil de vervolging hiermee doen geloven dat hij niet niet bij zijn positieven was tijdens het plegen van het misdrijf waarvoor hij terechtstaat. De man heeft op 23 september vorig jaar een vrouw en diens partner ernstig verwond met het kapmes. “Ik zou er heel veel spijt van hebben als die man dood was gegaan. Ik zou veel mensen pijn doen”, zo betuigde hij spijt.
De verdachte voelde zich misbruikt door de vrouw en was haar om rekenschap gaan vragen. Hij had alcohol gedronken. Ook had hij volgens zijn eigen verklaring door stress drie dagen niet geslapen. De twee hadden besloten om samen te gaan wonen, maar eerst moest Vikash S. een woning huren. Nadat hij zijn deel had gedaan hoorde hij niets meer van de vrouw en hij kon het niet accepteren dat hij voor de gek is gehouden. De verdachte zei dat de partner van de vrouw op de hoogte van de liefdesrelatie tussen de twee was en er geen moeite mee had. Alleen mocht het stel zich niet samen in het openbaar vertonen.
De relatie tussen de twee is nog steeds in stand. De vrouw woont intussen bij haar zus en af en toe bij de verdachte. Over enkele weken zullen ze uiteindelijk samenwonen. Vikash S. is voorlopig in vrijheid gesteld door de rechter. Op 7 augustus komt officier van justitie Nirmala Maikoe aan het woord.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2016/09/24/redactie-vrouw-gekapt-zogenaamde-buitenman-leiding/

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.