Bewoners nieuw project Hanna’s Lust krijgen vrijdag de sleutel

48 overheidsappartementen Hanna’s Lust woonklaar. Vertegenwoordigers van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting zullen vrijdag de sleutels aan de nieuwe bewoners van het woningbouwproject te Hanna’s Lust overhandigen. Dat meldt het Nationaal Informatie Instituut dinsdag in een persbericht.

Twaalf appartementsgebouwen bestaande uit vier units, zullen eind deze week in gebruik worden genomen. Deze maatregel zal de woningnood het hoofd moeten binnen.

De overheidsverkavelingen vormen een belangrijk onderdeel van de geïntegreerde aanpak van het ministerie. Het streven daarbij is om de efficiëntie binnen woningmarkt aanzienlijk te verhogen.

Voorbeeldfoto appartementen Hanna’s Lust

In juli 2011 is aanvang gemaakt met het bouwrijp maken van 37 hectare te Hanna’s Lust. Op alle locaties wordt met het Low Income Shelter Program (LISP) gewerkt. De LISP-module is een extra faciliteit voor lagere inkomens om in aanmerking te komen voor een hypotheek. Er wordt een subsidie verleend aan de woningzoekenden, waardoor het instapbedrag voor het afsluiten van een hypotheek wordt verlaagd.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.