Bekendmaking – Oost-Westverbinding richting Coronie en Nickerie afgesloten!!

Zonder dat het bekendgemaakt wordt door de autoriteiten, blijkt dat de weg bij Coronie vanochtend om 7 uur zal worden afgesloten. Mensen die naar Coronie en Nickerie willen gaan en personen uit het westen, kunnen geen gebruik maken van de Oost-Westverbinding bij ongeveer kilometer 110.
Starnieuws verneemt dat de weg ernstige verzakkingen vertoond. Er is een beginnende instorting van de weg geconstateerd. Gisteravond werden er ook onderhoudswerkzaamheden verricht van 20.00 uur tot 23.00 uur. Het verkeer kon geen gebruik maken van de weg.
De werkzaamheden zijn niet afgerond. Deze worden om 7.00 uur hervat. Tussen nu en dan kunnen personenauto’s en lege trucks wel langs. De verzakking heeft te maken met het water dat over de Oost-Westverbinding stroomde. Een duiker is kapot en de afkalving van de weg zorgt voor een gevaarlijke situatie.

Mensen die ter plekke aankwamen, werden geconfronteerd met de situatie. Wie dringend over de weg moet, kan dat nog doen tussen nu en 7.00 uur ’s ochtends. Verwacht wordt dat het probleem in de loop van de dag zal zijn opgelost.

Bron: Starnieuws en Roy Vriesde
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.