Anoniem: Help, mijn nieuwe vriend heeft boegroes!

Hi iedereen, ik zou normaal nooit schrijven. Maar dit wat ik ga vertellen durf ik echt nooit van mijn leven met iemand te sharen. Het gaat namelijk over mijn privé leven en ik ben een heel gesloten persoon. Maar, mijn nieuwe vriend heeft boegroes. Hoe deel je dat met je zus of je moeder? Dus ik deel het wel met jullie.

Vrijgezel

Ik ben Angela en sinds 5 maanden ben ik vrijgezel. Ik ben vreselijk belazerd door de man met wie ik zou trouwen. Hij had al jaren een vriendinnetje erbij. Vlak onder mijn neus. Daar heb ik een flinke klap aan overgehouden. Moest weer helemaal vanaf nul beginnen aangezien ik alles achter mij heb gelaten.

Maar nu ben ik weer verliefd. Sinds 6 weken. Hij is geweldig. Steven laat mij lachen, hij laat mij af en toe huilen maar meer omdat ik mijn verhaal aan hem kwijt kan. Ik vind hem uitstekend bij mij passen. Ook omdat hij mij niet dwong om de liefde met hem te bedrijven. Ik was gewoon nog niet ready. En hij heeft veel geduld met mij.

Hij heeft boegroes

Vorige week is hij voor het eerst bij mij komen slapen en het was een ramp. Ik ben er achter gekomen dat hij boegroes heeft. Ik ben hier zo van geschrokken dat ik uit mijn bed ben gegaan en me weer heb aangekleed. Ik vind het vreselijk. Ik heb hem dan ook gezegd dat ik hem voorlopig even niet wil zien.

Hij is weggegaan en nu heb ik spijt. Ik ben bevooroordeeld geweest. Ik weet dat ik niet goed heb gehandeld. Ik ben misschien te preuts. Mijn ex was mijn enige bed-partner. Ik ben 32 jaar. Eigenlijk schaam ik me nu dat ik zo preuts heb gehandeld. Daarom wil ik mannen en vrouwen vragen hoe ik dit moet aanpakken. Ik wil Steven terug. Ik hou van hem. Maar hoe pak ik dit aan? We appen wel en hij geeft nu ook aan dat het beter is dat we elkaar niet meer zien. Hij is onzeker geworden. Maar ik denk dat het nog wel goedkomt. Hij mist mij ook.

Nieuwsgierig geworden

Maar hoe moet ik de liefde bedrijven met die dingen in zijn geslachtsdeel? Doet het pijn? Kan hij ze nog weghalen? Maar waarom doet een man zoiets? Dat is ook iets wat ik niet kan begrijpen. Steven zegt me dat heel veel mannen dit hebben. Is dat echt zo? Ik kan het mij niet voorstellen. Maar ik ben nu toch wel nieuwsgierig geworden. Hoe voelt het dan? Ik las dat vrouwen het lekker vinden. Hoe dan? En kun je wel gewoon een condoom gebruiken?

Ik ben nu extra bang voor geslachtsziektes. Misschien heeft hij wel zoveel partners gehad. Natuurlijk gaan we uiteindelijk testen hoor. Dat zullen we dan samen doen. Ik ken mijn status al. Hij zegt dat hij ook clean is. Maar misschien is hij wel een verslaafde die elke dag met een andere vrouw wil zijn. Zo goed ken ik hem niet. Maar hij vindt het wel belangrijk om veel omgang te hebben anders zet je die dingen toch niet?

Goede partner in bed

Eerst was Steven in mijn gedachten een rustige man, die werkt en trouw is. Maar nu zie ik hem als een vreemdgaande gigolo. Ik krijg dat beeld van hem niet uit mijn hoofd. Maar toch, ik wil hem niet laten gaan, want heel stiekem hoop ik ook dat ik na 32 jaar toch eindelijk ga genieten van een goede partner in bed.

Dus ik wil jullie vragen wat jullie ervaring is met boegroes? Moet ik proberen Steven voor mij te winnen en er het beste van maken? Of moet ik hem laten gaan? Jullie moeten me ook eerlijk zeggen als ik te ouderwets ben. Want misschien moet ik veranderen? Mijn ex is misschien daarom ook uitgelopen.

Jullie mogen ook anoniem reageren via FamilieNieuws want dit is een gevoelig onderwerp. Dank jullie wel.

Gerelateerde verhalen:

https://www.familienieuws.com/2017/01/16/video-wat-zijn-boegroes/

Redactie: Stiefvader zegt 13 boegroes te hebben

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.