Graciella ‘Ze hebben mijn hond gestolen en ik wil hem terug!’

Op donderdag 6 april kwam een vriendin van mij samen met haar man thuis bij mij om mijn hond Bonzo mee te nemen om te gaan paren met hun hond. Bonzo is een mannetjes hond en heel lief. Ik kreeg Bonzo van een vriendin toen hij nog een puppie was. Bonzo was een puppie die nog moedermelk dronk. Ik heb hem nu al 5 jaar!
Die vriendin kwam na een paar dagen weer thuis bij mij en zei dat haar hond dood is en dat die hond vergif heeft gegeten toen zei ik tegen haar. Breng Bonzo thuis dan want anders gaat hij ook vergif eten. Dan zegt ze me dat ze Bonzo al ergens heeft gebracht. Bij een man thuis.  Ik zei der, joe tjaar ing. Hoe kun je mijn hond zomaar ergens brengen zonder me te melden. Breng mijn hond voor me hoor. Ze zei ok. Tot nu toe heb ik mijn hond niet gekregen FamilieNieuws. We zijn al bij de politie geweest. Dan zeggen die mensen dat mijn hond dood is, dan hoor ik weer dat ik mijn hond mishandelde. Het leven is tof hoor. Ik snap niet dat dit zomaar kan. FamilieNieuws ik wil mijn hond terug wat moet ik doen?
Als iemand weet waar mijn hond is dan kunnen ze mij contacten via Facebook. Klik hier.
Of ze kunnen mij bellen of appen op: 5977187373 ik heet Graciella

Tipgevers, u contact gegevens worden geheimgehouden!!

Delen jullie dit aub zodat iedereen kan mee zoeken naar mijn hond. Maar ook zodat iedereen weet hoe mensen je kunnen belazeren! Alvast bedankt. Kijk zo ziet mijn Bonzo eruit:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.