Dief met hoofdwond en verwondingen naar de politie gebracht

NPS Suriname

Een man die in het district Wanica een diefstal in een auto pleegde, is bij zijn aanhouding geslagen. Hij ging donderdagochtend in de auto van een vrouw en maakte een mobiele telefoon en persoonlijke spullen buit.
De benadeelde wist aan de hand van camerabeelden wie de diefstal in het voertuig had gepleegd. Haar vrienden hielden de man aan. Vermoed wordt dat hij bij de aanhouding is geslagen.

De man had verwondingen over zijn gehele lichaam en een barstwond op het hoofd. Zij brachten hem naar het politiebureau en droegen hem over aan de agenten.
De verdachte is intussen na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Hij gaf toe schuldig te zijn aan de diefstal. Bij hem werd de gestolen telefoon gevonden. De krant verneemt dat de politie hem had gebracht voor medische behandeling
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.