Anoniem – Zwanger en op straat gezet met 3 kinderen

stiefvader Suriname

Lieve FamilieNieuws. Ik ben Maria. Ik ben zwanger en op straat gezet met mijn 3 kinderen. Ik ben een dame van 28 jaar. Ik ben vijf maanden zwanger.  Ik ben in een situatie terecht gekomen waar ik niet om heb gevraagd. Mijn partner heeft me in de steek gelaten.Altijd samen

Ik bleef samen met hem in zijn huis. We waren altijd samen, maar zonder een vaste rede heeft hij me buiten gezet met al mijn drie kinderen. Plus mijn zwangerschap. Ik was al die tijd afhankelijk van hem. Ik werk niet. Ik heb geen uitweg met mijn kinderen.  Nu ben ik maar bij me zus komen inwonen in een kamer. Ik ben echt radeloos, ik wil me kinderen niet weggeven maar zoek hulp. Ik schaam me om dit te doen maar heb geen andere oplossing. Me zus heeft het ook niet breed zij heeft ook een baby om te verzorgen. Dan nu ben ik erbij gekomen met mijn kinderen. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Ik slaap niet ’s avonds. Ik huil constant. Ik ben echt verdrietig zo.Babyspullen

Ik ben opzoek naar babyspullen. Het maakt niet uit wat tweedehands is perfect. Gordijnen, klamboe alles wat iemand kan missen. Als iemand me daarmee kan helpen ga ik heel blij zijn. Ook voor mijn kids zou ik blij zijn als ik tweedehands kleren voor ze kon vinden.

Scheldwoorden

Ik heb hulp nodig, ik ben zo bang om het te vragen. Maar ik red het niet meer. Ik heb echt hulp nodig. Ik ben zo bang voor de reacties en scheldwoorden van mensen maar ik kan niet anders. Dus daarom heb ik jullie geschreven, FamilieNieuws. Hopelijk kan ik via jullie hulp vinden. Denise van FamilieNieuws heeft mijn contactgegevens. Als iemand mij kan helpen, zal zij het doorgeven. Alvast bedankt.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Zwanger en gedumpt voor een Surinaamse vrouw

Anoniem: Mijn zusje is 5 maanden zwanger en ze wil zo snel mogelijk van dat kind af

 

 

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.