Video – Surinaams model Marvin Halden helaas niet gewonnen

Het Surinaamse model, acteur en entrepreneur is niet in de prijzen gevallen bij de Men Universe Model verkiezing 2017 in de Domincaanse Republiek.

“Ik heb veel geleerd en heel veel ervaring opgedaan en heb ook leuke herinneringen aan overgehouden. Er zijn nieuwe deuren voor mij open gegaan”, reageert hij op zijn facebookpagina.
Marvin heeft heel veel goede reacties gekregen vooral voor zijn durf om mee te doen aan de verkiezingen. Suriname is heel trots op hem. “Blijft groot dromen en werk hard om ze te realiseren”, “We zijn ontzettend trots op je. Je hebt je ding gedaan lobi”, “Je hebt een goede job gedaan”. Zijn enkele van de respons.

Tot Men Universe Model 2017 is Kevin Montes (22) van Puerto Rico gekozen. Op de tweede plaats eindigde Jose Velasco van Bolivia en drie werd Zamir Siera van Mexico.
Luister hier naar de video boodschap van Marvin:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.