Fijne Vaderdag, minister Jerry Miranda

De minister van Openbare Werken, Transport en Communiatie (OWT&C), Jerry Miranda, en de burgervader van Paramaribo Noord-Oost, Mike Nerkust, zijn gisteren in verband met Vaderdag verrast door een groep leerlingen.
Enkele leerlingen van de Renchewitzschool, OS Tourtone 3, OS Maretraite en de Nabawischool hebben de regeringsfunctionarissen tijdens hun werkuren verrast met Vaderdag boodschappen, zang en zelfgemaakte cadeautjes. Miranda had tegen 09.00 uur een ontmoeting met parlementariërs van de vaste commissie Openbare Werken. Gezien het een verrassing was voor de minister en hij er ook blij mee was, trok de bewindsman enkele minuten uit om met de kinderen door te brengen.
Hij beloofde de kinderen zelf een bezoek te zullen brengen aan al de scholen, om meer tijd met hen door te kunnen brengen. Voor Miranda is dit niet de eerstekeer dat kinderen hem op zo een manier hebben verrast. Als districtscommissaris heeft Miranda dit ook mogen meemaken. Bij het ontvangen van de cadeautjes gaf de minister nog aan dat hij de voorgaande cadeautjes een plek heeft gegeven in zijn huis, en voor de nieuwe ook ruimte zal maken.
“Mijn dag kan niet meer stuk. Vaderdag is altijd een belangrijke dag, vooral als je op deze manier de grani krijgt.
Ik ben niet hun vader, maar wij moeten een vaderfiguur zijn voor deze kinderen. Wij moeten ervoor zorgen dat wij
als mannen/vaders het goede voorbeeld zijn voor de kinderen. Kinderen zullen dat worden, wat zij ons als volwassenen zien doen. Over een paar jaar wanneer zij het roer overnemen, moeten wij ons geen zorgen maken over als zij het goed of niet goed zullen doen. Het gegeven voorbeeld wordt opgevolgd”, aldus Miranda.

“Niets kan mijn dag meer stuk maken. Mijn moeder is vandaag 80 jaar geworden en ik krijg zo een cadeau van jullie.” Zo reageerde Nerkust, die in het begin versteld stond van de opstelling in de trouwzaal van het commissariaat. Alleen het personeel van het commissariaat wist over de komst van de leerlingen. Leerkracht Madzy Summerville geeft aan dat dit de tweede keer is dat er een beroep is gedaan op de kinderen om de dc zo in de bloemetjes te zetten. Daar de scholen het belang van de dag niet onderschatten, werd ingegaan op het verzoek.
Geschreven door Kavish Ganesh
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.