27-jarige jaloerse Rakesh P. wil vakantie liefde mishandelen

politie Suriname

Rakesh P. (27) is op woensdag 14 juni door de politie van ressort Centrum achter slot en grendel geplaatst. Rakesh woont in Nederland en heeft reeds drie jaren een overzeese relatie met zijn vriendin.
Zijn vakantie in Suriname brengt hij bij zijn vriendin door in een gehuurd appartement. Deze vakanties draaien vanwege jaloezie altijd uit op ruzie.

Op dinsdag 13 juni was het weer zo ver. Rakesh zocht zijn vriendin op haar werklocatie op en wilde haar mishandelen. De jonge dame rende weg en hield zich in één van de vertrekken van de zaak schuil. De werkgever kwam op een bepaald moment ertussen en zette de jaloerse vriend op straat. Woedend deed hij bedreigende uitlatingen aan het adres van zijn vriendin. Zij schakelde de politie in en deed aangifte tegen hem.
Na beëindiging van haar diensttijd ging ze naar haar appartement en trof Rakesh aan. Ze schakelde direct de politie in, die zich naar het adres begaf. De jaloerse jongeman is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hem gratis loge geboden in het cellenhuis.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.