Ik hou van mijn vader, Maikel Mijnhijmer, omdat…

Maikel Bryan Mijnhijmer

Mijn vader betekent heel veel voor mij. Om te beginnen heeft hij mij heel goed advies gegeven en dat is: ‘Je eerste vriend is je eerste diploma’. Verder heeft mij altijd beschermd en heel goed verzorgd.

Ik wens u  een hele goede Vaderdag toe!

En dat u zo door mag blijven gaan.

Namens  Chenelva en je familie
~

Wilt u ook uw geliefde in het zonnetje zetten?
Stuur dan de foto en tekst naar  [email protected] of inbox ons via Facebook.
Of stuur ons een Whatsapp op +5978966341
Wij publiceren het gratis.
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel.
Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.