Mijn herinneringen aan mijn geliefde Bryan van Els

Als ik naar de Hemel kijk en de wolken zo zie jagen.

Denk ik met Liefde terug aan jou al heb ik vele vragen.

Ik mis je, hier op aarde
ik mis je, het doet pijn.

Ik zou nog heel graag even bij jou willen zijn…

Rust zacht my Love.
Moge je ziel in vrede Rusten.

Bryan Van Els

Geboren 04.03.’96 – Overleden 09.06.’17
Hij was pas 21 jaar


Β De herinneringen aan mijn geliefde Bryan van Els

Ik wilde nooit dat je me moest laten. Ik wilde nooit dat je moest gaan. Ik wilde je langer bij me hebben. Ik wilde je voor altijd bij me hebben. Ik zei je altijd om niet op te geven. Ik zei je altijd dat je beter zou worden en weer naar huis zou mogen komen. Ik zei je altijd dat God je nooit in de steek zou laten. Ik zei je altijd dat God je hier voor ons zou laten, dat je nergens zou gaan.

Maar dat mocht niet Baaten, ik dacht toen dat God ons voor de gek hield en ons gebeden nooit zou beantwoorden. Ik wilde opgeven en vergeten dat er een God bestaat, maar jij hebt me bewezen dat ik niet hoeft op te geven en te vergeten dat er een God bestaat. Jij hebt me bewezen dat je nu in betere armen bent. Je hebt me bewezen dat je Beter ben bij je vader en de Here. Je bent waar je wilde gaan. Je hebt me bewezen dat je samen met me bent.

Ik was bang, maar sinds jij me hebt bewezen dat je samen met me loopt ben ik helemaal niet meer bang. Wanneer ik mensen vertel dat je met me loopt denken ze dat ik Gek aan het worden ben, maar ik weet dat jij over me waakt zoals je me belooft hebt. Ik zal sterk zijn voor jou omdat jij dat van mij wilde. Ik zal doen wat je van me wilde hebben.
Ik zal je heel erg veel missen dat is standaard zo.

Ik zal je altijd blijven Gedenken. Ik zal je altijd blijven gedenken met een lach ‘omdat je me altijd liet lachen, en je zei altijd dat ik je kon laten lachen’, maar het meest met een traan..

Je wilt niet dat ik huil, maar ik moet omdat ik je zielsveel zal missen. Ik beloof je wel dat ik sterk voor je zal blijven. Ik mis alle tijden “goed zowel slecht’..

Ik weet dat we onze Ups en downs hebben gehad, maar ondanks dat blijf je altijd voort leven in mijn hart.!
I love u Mij Babe😘πŸ˜ͺβ€πŸ’”

May your soul rest in peace Babe

Bryan Van Els

πŸ‘πŸ‘ Te vroeg😒πŸ˜ͺπŸ˜ͺ
Uit het oog, maar niet uit het hart
πŸ˜­πŸ’”β€

Namens zijn diepbedroefde Vrouw:

Ruwemi Singh.

Moge zijn ziel in vrede rusten.


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.