IMEAO 5-studenten bezoeken Saramacca

Op vrijdag 9 juni 2017 en zaterdag 10 juni 2017 brachten tweedejaars studenten van het Instituut voor Middelbaar Economisch en Administratief Onderwijs 5 te Magenta in het district Wanica onder leiding van hun directeur, de heer Jerry Dewnarain een bezoek aan het district Saramacca.
De IMEAO’ers kozen voor een bezoek aan dit district om de toeristische attracties van Saramacca in kaart te brengen. Deze opdracht was bestemd voor het schoolvak Inleiding Toerisme. Een andere reden waarom voor dit district is gekozen, is het feit de studenten te motiveren in hun latere loopbaan het toerisme in het district te promoten.
Bij aankomst werden zij toegesproken door de districtscommissaris van Saramacca, dhr Lakshmienarain Doebay. Zij kregen een rondleiding op het commissariaat en bij de oude dienstwoning van de dc. De studenten hebben gelogeerd in het Botenhuis.

Het tweedaagse bezoek werd ingevuld door een bezoek aan het appartementencomplex Bloemendaal, de Inheemse dorpen Grankreek en Columbia. De studenten kijken terug op een geslaagde werkweekeinde.
Bekijk alle fotos hieronder:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.