Ik ben niet besmet!!

Er circuleerde via Whatsapp en social media een bericht dat onderstaande dame besmet zou zijn. Het irriteerde de dame zo danig en ze wilde voor eens en altijd de roddel uit de wereld helpen. Ze besloot van de week een HIV test te doen. En haar resultaat publiceerde zij op social media:
Ze schreef:


Goedemorgen Facebookfriends. Veel heb ik niet te zeggen, maar kijken jullie zelf. Deng sama mi naabi fuu fu taki ( Deng Wang sang be biibi oeng luku fa wo vecht eng uit deng lobi wang gaang tangi fuu die oeng biibi ani mi lobiiii

Informatie binnengekomen via Facebook
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.