Fijne vaderdag voor DC Mike Nerkust

Districtscommissaris (dc) Mike Nerkust is op vrijdag 16 juni 2017 door leerlingen van O.S Tourtonne 3, de Islamitische school Nabawi, O.S Maretraite, en de Renkewitzschool in verband met vaderdag verrast.
De burgervader werd in de trouwzaal verwelkomd met een lied en is daarna door de leerlingen in de bloemetjes gezet. Hij kreeg van alle vier scholen presentjes overhandigd. De dc was heel erg verrast en heeft de leerlingen meegegeven dat ze lief moeten zijn.

Hij moedigde hen aan om hun best te doen op school en bedankte een ieder hartelijk voor de interesse. De leerlingen zijn door de dc getrakteerd op een snack en een drank.
Bron: Bic Paramaribo Noordoost

Verras ook uw lieve papa hier bij ons op FamilieNieuws!
**Wilt u uw vader, opa, vriend of uzelf bij ons in het zonnetje zetten? Stuur ons dan VANDAAG nog uw mooiste foto. Inclusief zijn naam, uw naam en een mooie tekst. Wij plaatsen het geheel GRATIS voor u!
Wij wensen u alvast een fijne Vaderdag!
PS. Ook voor uw commerciële Vaderdagsgroet kunt u bij ons terecht!

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.