50% meer verkeersongevallen op dit moment

Het aantal verkeersdoden voor dit jaar staat inmiddels al op 36. Vergeleken met de periode in het afgelopen jaar is dit aantal al met 12 overschreden.
Het afgelopen jaar stond de verkeersbarometer in deze zelfde periode immers op 24. De 35-jarige bromfietser, René Wongsoredjo, is op woensdag 8 juni 2016 na een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding in het ziekenhuis overleden. Wongsoredjo kwam met zijn achterhoofd op het wegdek terecht, waardoor hij een barstwond opliep. Hij was de 24ste verkeersdode voor 2016.
De laatste verkeersdode voor dit jaar is Soeroedjpersad Tedjoe. Hij is de 36ste verkeersdode. Het aantal verkeersdoden neemt zorgelijke vormen aan. De meest kwetsbare groep is nog steeds de groep van de bromfietsers. De politie doet een beroep op alle weggebruikers om zoveel als mogelijk voorzichtigheid te betrachten in het verkeer. Zodoende kan men veel narigheid voorkomen. Mensen hebben vaak te veel haast in het verkeer en houden daarbij geen rekening met hun medeweggebruikers.

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/01/03/redactie-eerste-verkeersdode-van-2017-genoteerd/

https://www.familienieuws.com/2017/06/13/wederom-verkeersdode-commewijne/

https://www.familienieuws.com/2017/01/16/redactie-meer-informatie-verkeersdode-vanmorgen/

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.