Vrouw beroofd van 10.000 Eeuro

euro Suriname

Een vrouw is gisteren beroofd van een tas inhoudende 10.000 euro, twee Nederlandse paspoorten, een Nederlands rijbewijs, een mobiele telefoon, huissleutels en enkele pasjes.

Uit haar verklaring blijkt dat zij over de Parastraat liep naar de richting van haar woning. Op een gegeven moment hoorde zij voetstappen achter haar.

Toen zij opkeek, werd haar tas door een rover weggerukt. De vrouw raakte in een worsteling met de dader, maar het gelukte hem toch de tas buit te maken. De crimineel rende met de tas naar een erf vanwaaruit hij via de achter schutting sprong om zich verder uit de voeten te kunnen maken.

Hij had een trui met blauwe capuchon aan en was gewapend met een mes. Hij is lang en slank van postuur. Het slachtoffer liep geen letsel op. Bij de politie is melding gemaakt van de beroving en die is bezig de man op te sporen.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.