Video – Pastor uit Curaçao hoort 18 jaar cel eis

Een pastor op Curaçao blijkt tientallen vrouwen te hebben misbruikt ’om de duivel uit te drijven’. Zijn jongste slachtoffer was maar elf jaar oud.

Tegen de 54-jarige leider van de Rains of Blessingskerk is gisteren voor de rechtbank in Curaçao achttien jaar cel geëist, schrijft de NOS.

De Blessingskerk heeft ook dependances in Tilburg, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Twee jaar geleden deed één meisje aangifte tegen Orlando B. Daarna stroomden nog eens 19 aangiftes binnen. De ’kerkleider’ zou in 2003 al zijn begonnen met het misbruik.

De pastor deed dit de meisjes aan ’om de duivel uit hen te drijven’, aldus het Openbaar Ministerie. Hij maakte ze bang door te zeggen dat ze bezeten waren van demonen die hij in hun lichaam had gestopt.

Volgens de omroep zou Orlando de demonen wakker maken als de vrouwen aangifte deden.

Ook gebruikte hij veel geweld. Meisjes kwamen na de daad bij terwijl ze onder het bloed zaten, zo bleek tijdens de zitting van de rechtbank.

Eén meisje raakte vijf keer zwanger. Orlando betaalde de abortussen of de morning-afterpil.
Bekijk hier de video van de rituelen in de kerk:

Bron: NOS
Foto: http://www.knipselkrant-curacao.com
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.