Ondernemer overvallen in woning. Buit meer dan 7000usd

Paramaribo Noord

Een ondernemer is gisterochtend in zijn woning in Paramaribo overvallen. Hij werd rond vier uur in de ochtend wakker en zag drie rovers in zijn slaapkamer.

Een van hen was gewapend met een vuistvuurwapen en de twee anderen hadden hun gezicht met een zakdoek bedekt. De rovers verschaften zich de toegang tot het pand door de voordeur te forceren.

Zij maakten USD 7000, een onbekend bedrag aan kleingeld in USD, een onbekend bedrag in SRD, drie mobiele telefoons, zes ringen, twee halskettingen en een grijs voertuig buit. De rovers knevelden het slachtoffer en lieten hem in die toestand achter.

De man had zwellingen in zijn gezicht vanwege de vuistslagen die hem waren toegebracht. De politie kreeg de melding van de overval en ging ter plekke voor onderzoek.

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.