Mijn herinneringen aan de 52-jarige Wendel Pique

Bijna een laatste groet aan mijn zeer dierbare vriend en enorm geliefde

Wendel Pique

Morgen afscheid van hem nemen. Pfff, wat een enorm gemis.
(Bekijk de gegevens omtrent de uitvaart onderin dit bericht)

En dit liedje van Bill Withers beschrijft voor mij onze prachtige vriendschap die zijn hoogtepunt had in de jaren 1997 – 2005 maar ook daarna gewoon voortduurde (helaas zagen we elkaar te weinig Wen!) en waar ik de rest van mijn leven dankbaar voor zal zijn:

When I wake up in the morning, love
And the sunlight hurts my eyes
And something without warning, love
Bears heavy on my mind
Then I look at you
And the world’s alright with me
Just one look at you
And I know it’s gonna be
A lovely day
… lovely day, lovely day, lovely day …
When the day that lies ahead of me
Seems impossible to face
When someone else instead of me
Always seems to know the way
Then I look at you
And the world’s alright with me
Just one look at you
And I know it’s gonna be
A lovely day…..
When the day that lies ahead of me
Seems impossible to face
When someone else instead of me
Always seems to know the way
Then I look at you
And the world’s alright with me
Just one look at you
And I know it’s gonna be
A lovely day…

~Mirjam~

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.