Anoniem: Ik wil ‘mijn broer’ terug

Hey FamilieNieuws, ik ben Angelo en ben 22 jaar oud en mijn verhaal gaat over Dennis. Hij is ook 22 jaar. Ik heb Dennis leren kennen via Facebook, maar altijd gezien als mijn eigen broer, de broederliefde wat hij me gaf was meer dan van mijn eigen bloedbroer zelf. Maar nu ben ik dat kwijt. Ik wil mijn broer terug.

Knappe jongen

Hij heeft altijd wat voor mij betekent meer dan een broer zelfs, en we zijn geen homo of wat dan ook, we zijn beide 2 normale hetero jongens. Dennis is een heel erg knappe jongen, meisjes zijn supergek op hem hij wordt elke dag flink getjant door meisjes. Hij is “mijn broer” dus ik gun hem dat wel. We zijn beide dolgek op meisjes. Ik word vaker ook getjant door die meisjes.

Zijn wifey

Doordat hij zo knap is geloven meisjes hem nooit dat hij single was. Laatst heeft hij een meisje leren kennen die nu zijn “wifey” is. Ze heet Carla. Ik heb er helemaal geen problemen mee dat hij nu een vriendin heeft. Mijn probleem is dat Dennis nu minder van mij wil horen. We waren gewend veel te chatten over van alles en nog wat. Nu reageert hij pas na een tijdje, het doet mij pijn, want Dennis stelde zich nooit zo op tegenover mij.

Ik blame Carla voor dit alles, zij heeft mijn broer van mij afgepakt. Jaa, zei. Ik vind haar een b***ch en ik haat haar!!

Ik heb hem laatst geconfronteerd via de app. Ik vroeg hem wat er aan de hand is waarom hij zich zo opstelt tegenover mij en alles wat hij zei was “hmmm”. Ik vroeg hem toen of hij niets meer van mij wilt weten. Of dat ik misschien iets verkeerds heb gedaan. Dan moest hij het me zeggen. Want zo een houding naar mij toe is echt niet leuk.

Facebook

Hij heeft mijn bericht gelezen en niks gezegd. Maar wanneer ik een foto zet op Facebook liked hij alles. Ook mijn Messenger dagberichten bekijkt hij. Ik word er heel verdrietig van. Het enige dat ik terug wil is “mijn broer” wat kan ik doen? Misschien hebben jullie wat advies voor mij.

Moet ik hem weer chatten ondanks dat hij niet heeft gereageerd op mijn vorige chat?? Of moet ik het gewoon nemen zoals hoe het is?? Maar ik mis hem echt, en alles hier komt door zijn stomme nieuwe vriendin!! Groetjes van Angelo.

Gerelateerde berichten:

 

Anoniem: Mijn zus kroit haar man

Anoniem Suriname: Ik heb gekozen voor mijn vrouw

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.