Video – Opsporing – 34-jarige Gerel Lusiano Palm

verdachte moord FamilieNieuws Suriname Nederland

De 34-jarige Gerel Lusiano Palm wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietincident, in december 2016, dat twee mannen bijna het leven kostte. Die zaak kunt u hier terugzien.

Waarschijnlijk was een drugsconflict de aanleiding tot de moordpogingen. Uit het onderzoek daarnaar is Palm als verdachte naar voren gekomen. Gerel Palm, geboren op 28 februari 1983, is 1.80 meter lang, heeft een vrij smalle mond, wenkbrauwen met een knikje, een licht litteken op de linkerwang en vrij kleine oren.

Wie heeft informatie over de mogelijke verblijfplaats van Gerel Palm? Heeft u hem sinds 12 maart 2017 ergens gezien?

Op 1 maart 2017 werd Palm aangehouden in Suriname, maar hij wist op 12 maart te ontsnappen. Hij is sindsdien voortvluchtig en geldt als vuurwapengevaarlijk. In juni 2017 is Palm op de Nationale Opsporingslijst geplaatst.

Heeft u Gerel Palm sinds 12 maart gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, meldt u dat dan. Benader hem niet zelf, maar neem wanneer u hem ziet contact op met de politie. Alle manieren om uw informatie door te geven, vindt u op deze pagina.

Vanuit het buitenland kunt u bellen naar 0031 79 345 9876.

Bekijk hier de uitzending van opsporing verzocht:

Bron: Opsporing verzocht

Eerdere berichten:

Opsporing: Vuurwapen gevaarlijke verdachte ontsnapt

 

Redactie: Hoe is Gerel Palm uit de gevangenis gevlucht

 

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.