Onbekende man doodgevallen op straat. Politie zoekt nabestaanden

politie Suriname

De politie van Geyersvlijt kreeg op maandag 13 juni de melding dat er aan de Anton Dragtenweg, nabij de David Simonsstraat een manspersoon langs de weg lag.

Op de plek aangekomen, troffen de wetsdienaren inderdaad een manspersoon langs de weg aan die niet aanspreekbaar was. Omstanders verklaarden aan de wetsdienaren dat zij de man zagen lopen en kwam hij plotseling te vallen. Een ingeschakelde ambulance voerde de man van wie de identiteit onbekend is af naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo alwaar hij enige uren later de geest gaf.

Het betreft een creoolse manspersoon met een lengte van ongeveer 1.70 meter, postuur slank en de geschatte leeftijd is tussen de 30 en 40 jaar. Hij had slechts een zwarte boxershort aan. Er zijn geen documenten aangetroffen in de directe omgeving waar de manspersoon lag. De politie stelde een onderzoek in de buurt in, echter bleek de man niet bekend te zijn in die omgeving.

Op de samenleving wordt een beroep gedaan alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de identiteit en nabestaanden van de manspersoon deze door te geven aan de politie van Geyersvlijt op het telefoonnummer 453570, de Centrale Meldkamer 115 of via de gratis tip lijn 179.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.