Jaloerse 20 jarige Bjorn P. zet zijn tanden in politiemannen

winkel Paramaribo

De politie van Latour speelde in de nacht van woensdag 7 op donderdag 8 juni in op een melding van een mishandeling op een adres in het ressort. Daar aangekomen, werden partijen aangetroffen.

Volgens verklaring van het slachtoffer wordt zij vaker mishandeld door haar vriend. Hij vindt het niet leuk dat zij sms’jes ontvangt van haar ex-man. Zij is deze mishandelingen beu en deed aangifte tegen haar partner.

De 20 jarige Bjorn P. is aangehouden. Bij de aanhouding heeft hij zich verzet tegen de wetsdienaren. Drie politieambtenaren hebben bijt- en schaafverwondingen opgelopen en moesten medisch worden behandeld.

De jaloerse jongeman is ter voorgeleiding overgebracht naar het bureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hem gratis loge geboden in het cellenhuis.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.