7 gewapende criminelen beroven restauranteigenaar en klanten

De eigenaar en klanten van een restaurant aan de Martin Luther Kingweg zijn vrijdagavond overvallen. Zeven criminelen die gewapend waren met vuistvuurwapens pleegden de overval.

Drie van hen hielden de klanten die aan het eten waren, onder schot om hen te beroven, terwijl hun vier kompanen zich naar de eigenaar begaven. De rovers sloegen de eigenaar met de kolf van een pistool.

Hij liep een bult op zijn hoofd op. Zij hielden hem onder schot en brachten hem naar zijn kamer waar SRD 5000 en een iPhone werden buitgemaakt.

Van zijn echtgenote werden uit de slaapkamer een iPhone weggenomen en van zijn moeder USD 500 en mobiele telefoon. De rovers maakten van twee arbeiders hun iPhone buit. Verder is de kassa inhoudende SRD 1000 en een camerabox gestolen.

Voorts zijn vier klanten beroofd. Een klant is beroofd van SRD 2000 en haar iPhone en een andere moest SRD 1200 en een iPhone afstaan. De derde klant is ook beroofd van geld en mobiele telefoon en hield een neusfractuur aan over.

Er was ook een vierde klant in het restaurant van wie een iPhone is buitgemaakt. Er zijn geen schoten gelost bij deze beroving. De politie ging na de melding ter plekke voor onderzoek.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.