17-jarige Anferney gooit ruiten buurman in

Ontaarde burenruzie eindigt in scherven. Een burenruzie op een adres aan de Fred Derbystraat eindigde met vernieling. De politie van ressort Centrum kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een vechtpartij op een adres in het ressort.

De verdachte verliet voor de komst van de politie de plek. Volgens verklaring van de benadeelde woont hij op hetzelfde perceel als de verdachte Anferney K. (17). De jongeman deed zijn woning aan en vroeg hem naar zijn jongere broer. Hij hield Anferney voor dat zijn jongere broer niet thuis is. De buurjongen geloofde hem niet en schold hem uit.

Hij sprak de jongen aan zijn agressief gedrag achterwege te laten, maar deze gaf geen gehoor hieraan. Op een bepaald moment greep Anferney naar een steen waarmee hij de ruiten van het voertuig van de buurman ingooide.
De agressieve buurjongen is opgespoord en later op de dag aangehouden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij vanwege zijn jeugdige leeftijd ingesloten in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli.
Bron: KPS

 

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.