Video – “Puff Daddy” is al 6 jaar de best verdienende muzikant

Sean Combs is met een omzet van 130 miljoen dollar (120 miljoen euro) de best verdienende muzikant van 2017.
Dat blijkt uit een lijst die zakenblad Forbes publiceerde.

Met het verdiende bedrag van 130 miljoen dollar wist Combs zangeres Beyoncé van de eerste plek te houden.

Volgens het zakenblad heeft de rapper zijn fortuin te danken aan zijn Bad Boy Family Reunion Tour, het partnerschap met Diageo’s Ciroc wodka en de verkoop van één derde van zijn Sean John kledinglijn.

Combs houdt ook al zes jaar de nummer één positie in de Forbes-lijst van de rijkste hip-hop artiesten bezet.
Bekijk hier een video waarin Combs zijn ‘rules of success’ verklapt:

Beyoncé staat met 105 miljoen dollar op nummer twee in de lijst en Harry Potter-auteur J.K. Rowling neemt met 95 miljoen dollar de derde positie in. Rapper Drake staat op de vierde plek, gevolgd door voetballer Cristiano Ronaldo.

De grootste daler op de lijst is zangeres Taylor Swift. Die zakte van 170 miljoen in 2016 naar 44 miljoen in 2017. Nieuwkomers zijn realityster Kylie Jenner, comediénne Amy Schumer, rapper Chance the Rapper en komiek Steve Harvey.

Door: NU.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.