Overleden – Henrij Smith

Henrij William Smith

Geboren Paramaribo 28-8-1924
Overleden Lelydorp 6-6-2017
Begraafplaats/crematorium
Annetshof
Paramaribo

De begrafenis vindt plaats op woensdag 14 juni 2017 in de kleine afscheidshals van het AZ.

De rouwdienst vindt plaats van 16.00u /16.30u

Oom Henrij heeft jarenlang in Rotterdam gewoond alwaar hij veel in het scheepvaarthuis heeft door gebracht. Oom Henrij was in hart en ziel een echte zeeman. Een groot man die veel wijsheden had. Na zijn verhuizing naar Paramaribo was oom Henry bijna dagelijks aan de waterkant te vinden bij zijn vrienden.

Namens de nabestaanden:
A. Smith, echtgenoot en kinderen plus kleinkind

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.