Over de dood van John Wijdenbosch

Het onderzoek naar het ongeluk op de A6 in Lelystad waarbij acteur John Wijdenbosch (44), zijn 36-jarige vrouw en hun vierjarige dochter om het leven kwamen, is afgerond. Uit het onderzoek blijkt dat er sprake is van een noodlottig ongeval. Er werden geen strafbare feiten vastgesteld.

Wijdenbosch en zijn gezin bezochten op zondag 28 mei Batavia Stad in Lelystad. Waarschijnlijk vertrokken ze diezelfde avond weer naar Amsterdam, waarna ze van de weg raakten op de A6. De auto sloeg meermaals over de kop, voordat het voertuig in het water belandde.

Een voorbijganger zag de auto de volgende dag in het water liggen langs de snelweg. Hulpdiensten haalden de drie dode slachtoffers uit het water.

Wijdenbosch was bekend van de tv-series Fort Alpha en Shouf! Shouf! Ook was hij te zien in de bioscoopfilm en tv-serie Costa!

De in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo geboren Wijdenbosch was ook actief als presentator.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.