Video – Vriendin Charlie Sheen niet bang voor HIV

De “Two and a Half Men” acteur Charlie Sheen heeft een nieuwe vriendin. En Julia Stambler is niet bang dat ze ook hiv krijgt. Dat de 51-jarige acteur het gevaarlijke virus heeft, schrikt haar totaal niet af.

Bronnen dichtbij het stel vertellen aan TMZ dat Charlie en Julia ervan overtuigd zijn dat zij geen hiv zal krijgen door anti-virale medicatie en voorbehoedsmiddelen. Bovendien zegt Sheen dat zijn ‘hiv-levels onzichtbaar’ zijn, wat Julia alleen meer geruststelt.

De 26-jarige blondine zou zich ondertussen gekwetst voelen dat haar vrienden haar waarschuwen uit Charlie’s buurt te blijven. Ze vindt dat ze onwetend zijn en ouderwetse gedachtes hebben over hiv. Vorige week werd bekend dat Charlie en Julia al drie maanden aan het daten zijn. Stambler was een tijdje het kindermeisje van Charlie zijn 8-jarige tweeling. Julia is ook een bikinimodel.


Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.