Video – Het sprookjeshuwelijk van Eljero Elia en zijn vrouw Sanne

Eljero Elia is deze week in het nieuws omdat hij Feyenoord gaat verlaten voor  het Turkse Basaksehir. Dat hij vandaag in het vliegtuig stapt naar Istanbul en waarschijnlijk ook nog het dubbele gaat verdienen vinden wij heel leuk hoor, maar wat wij nog leuker en interessanter vinden is zijn prachtige gezin.

We kwamen zijn huwelijksvideo van 2 jaar geleden tegen. Een video waarbij veel mensen een traantje moesten wegpinken. Deze video moesten wij gewoon met jullie delen:

Eljero Elia viert de titel met zijn kinderen

 

Publiekslieveling Eljero Elia stapte deze week in het huwelijksboottje met zijn geliefde Sanne Hoogkamer. Er werd een schitterende compilatie gemaakt van het droomhuwelijk. Eljero en Sanne werden getrouwd door cabaretier Jandino die optrad als ambtenaar van burgerlijke stand. Daarnaast waren er veel voetbalvrienden aanwezig.
Wij van FamilieNieuws willen Eljero en Sanne heel veel geluk wensen. En dat ze nog lang gelukkig mogen blijven.
Klik hier voor meer foto’s.

 

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.