Vermissing – 25-jarige Rewien Budhoo

De 25-jarige Rewien Budhoo wordt sinds vrijdag vermist. De politie van Brownsweg is bezig met een zoekactie. Dagblad Suriname heeft in verband hiermee gesproken met de moeder van de vermiste jongeman. Zij geeft aan dat haar zoon al een maand werkzaam is voor de heer Pansa.

Zij had telefonisch contact met haar zoon die een dezer dagen zou terugkomen naar Paramaribo. Vrijdagavond kreeg de moeder het droevig bericht dat haar zoon tijdens het zwemmen in de diepte van het stuwmeer is verdwenen. De krant heeft ook met de werkgever gesproken.

Volgens Pansa is Budhoo in het stuwmeer gesprongen. Hij is steeds verder het stuwmeer opgegaan, in het diepere deel. Hij werd opgeroepen om terug te komen. De werkgever heeft ook een boot gestuurd om de jongeman terug te halen. Hij weigerde en zwom door. Op een gegeven moment zakte Budhoo weg in de diepte en kwam nooit meer boven water. De werkgever en de politie zijn bezig met de zoekactie. Tot zaterdag was er geen spoor van de jongeman te bekennen. Het onderzoek duurt voort.


(Voorbeeldfoto van het Stuwmeer. kirstenmd.waarbenjij)

De moeder maakt zich enorm zorgen. Zij is in Paramaribo en heeft geen zicht wat er in het binnenland gebeurt. Allerlei gedachten komen in haar op. Volgens de werkgever was het gisteren precies een maand dat deze werknemer bij hem begon te werken. De moeder heeft haar zoon een maand lang niet gezien en hoort verschillende verhalen.
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.