Politieman schiet op soldaat

politie Paramaribo

Een soldaat heeft zaterdagavond tezamen en in vereniging met zijn twee minderjarige neven van 15 om 17 jaar een diefstal gepleegd. Zij worden ervan verdacht een zijspiegel van een voertuig welke toebehoort aan een politieman te hebben ontvreemd.

Volgens de verklaring van de politieman zat hij kort voor de diefstal op zijn balkon. Niet lang daarna ging het alarm van zijn voertuig over. De politieman pakte zijn wapen en rende naar zijn voertuig.

De politieman loste drie schoten op de wagen van de dieven. Het bleek toen dat de wagen werd bestuurd door een soldaat. Hij raakte gewond door de afgevuurde schoten.

De buitgemaakte zijspiegel is terecht en is inmiddels teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. De militaire politie heeft de 23-jarige soldaat in verzekering gesteld.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.