Dief krijgt vreemde tatoeage als straf

De Braziliaanse politie heeft twee mannen gearresteerd die de woorden „ik ben een dief” op het voorhoofd van een tiener tatoeëerden. De twee verdachten zeggen volgens de BBC dat de zeventienjarige jongen probeerde een fiets te stelen. Het slachtoffer ontkent dat.

De mannen van 27 en 29 jaar hebben bekend dat ze de boodschap achterlieten op het hoofd van de jongen. Die was bedoeld als „straf”. De politie kwam het duo op het spoor doordat ze via internet een video deelden waarop te zien was hoe ze het slachtoffer tatoeëerden.

Het slachtoffer zei tegen lokale media dat hij in een dronken bui struikelde over de fiets. Daarop bonden de mannen hem vast en namen ze hem mee. Op de videobeelden is te zien hoe de bange tiener in een stoel zit terwijl de cameraman hem lachend laat weten: „Dit gaat pijn doen.”
Bekijk hieronder de video. Let wel: De video is best schokkend. Helemaal niet leuk om te zien:

Sympathisanten zijn via internet een actie begonnen om geld op te halen voor de tiener, zodat hij de tatoeage kan laten verwijderen.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.