15-jarige door drugsverslaafde 42-jarige buurman misbruikt

De politie van De Nieuwe Grond kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag een melding omtrent een verkrachting aan de Welgedacht C-weg. De sterke arm reed naar het opgegeven adres en trof daar het 15-jarige slachtoffer aan. Zij was zeer emotioneel en vertelde wat haar is overkomen.

Haar 42-jarige buurman S.G. heeft in de nachtelijke uren een opening geforceerd en is toen de woning van het slachtoffer binnengedrongen. Op dat moment was het meisje samen met haar moeder thuis. Haar broer is werkzaam in het binnenland en was niet thuis. De verdachte is onopgemerkt in de kamer van het kind binnengekomen en heeft haar tegen haar wil in misbruikt.

De verdachte heeft een knuffel op de mond van het slachtoffer geplaatst om te voorkomen dat het slachtoffer lawaai zou maken. Ook hield hij haar beide handen met zijn ene hand stevig vast en heeft hij haar verkracht. Volgens het slachtoffer had zij wel een gestommel gehoord, maar zij dacht dat haar moeder iets had laten vallen. Zij is toen onbevreesd in slaap gevallen.

Toen zij rond middernacht plotseling wakker werd, zag zij de drugsverslaafde buurman spiernaakt voor haar staan. Hij sprong op haar en kneep haar mond dicht. De politie heeft in verband met het onderzoek zowel de verdachte als het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek. Op het meisje zijn spermasporen waargenomen. Zij is doorverwezen naar een gynaecoloog. De verdachte ontkent het feit steevast. Op basis van de aangetroffen sporen zal de deskundige nagaan of de verdachte de werkelijke dader is. Hij is na de daad via een raam gevlucht. In het belang van het onderzoek blijft de verdachte in politiearrest.
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.