Video – 14-jarige Sendrick Christiaan verdronken (Nederland)

Sendrick, een goedlachse jongen van veertien jaar, zat in de tweede klas op het Vakcollege in Tilburg en voetbalde in de C1 bij OVC’26. Hij was bij veel mensen geliefd vanwege zijn spontaniteit en warme karakter. ,,Hij was altijd vrolijk en opgewekt, iedereen mocht hem graag”, zegt een vertegenwoordiger van het Vakcollege in Tilburg. ,,Het nieuws van zijn overlijden is ingeslagen als een bom.”

Voetbalvrienden en schoolgenoten hebben met grote verslagenheid gereageerd op het overlijden van Sendrick Christiaan. De 14-jarige scholier verdronk gistermiddag in een meer in het Brabantse Alphen. Duikers van de brandweer zochten urenlang tevergeefs naar de jongen. Even na elf uur ’s avonds haalden duikers de jongen boven. De ouders van het slachtoffer waren op de plaats van het drama.

Bekijk hier de video van het incident:

Vrienden van de Tilburger sloegen ’s middags alarm toen hij in het midden van de plas niet meer boven kwam. Er werd meteen een grote zoektocht op touw gezet. Bij de zoektocht werd een politiehelikopter ingezet en een boot met sonarapparatuur.

Op Facebook, Instagram en Twitter stromen de steunbetuigingen en condoleances binnen. Hieronder 1 de reacties:


Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.