Video – Onze Nisha Madaran live op ZeeTV

Nisha Madaran live in talkshow ZeeTV. Onze nationale trots, Nisha Madaran, was op 8 juni uitgenodigd door ZeeTV London / UK in hun talkshow “Zee Companion”. In dit speciaal en goed bekeken programma worden bijzondere en opvallende mensen uitgenodigd om kennis te laten maken met het brede publiek.

Maar hoe komt ZeeTV op onze Nisha Madaran. Dit vroegen we haar en zij gaf de volgende reactie : Ja, ook ik was enerzijds verrast maar nadat ik vorig jaar had opgetreden tijdens het ZeeTV business event in Nederland, viel ik bij hen op en wilde men mij graag hebben in UK. Toen had ik echter geen visum en kon ik helaas niet inspelen op hun verzoek. Ze vroegen me om hun tijdig te melden als ik weer in Nederland zou zijn. Ik moest in mei en juni ook weer naar Nederland voor optredens en had intussen wel voor de zekerheid mijn visum in orde gemaakt om niet beperkt te willen worden in dergelijke verzoeken. Het Festival van afgelopen weekend, dat in totaal meer dan 25.000 bezoekers heeft aangetrokken, was door ZeeTV mede georganiseerd. Toen ik eenmaal in Nederland was, bleek ook dat ze mij verwachtten in hun bekende talkshow “Zee Companion”.

Naar London vliegen was enerzijds makkelijk te doen maar de aanslagen van de afgelopen 2 weken in London met code oranje voor hun nationale veiligheid was niet echt geruststellend. Ook was het interview gepland op de dag van de verkiezingen wat de druk op factor veiligheid en kans op aanslagen iets groter maakte. Na overleg met mijn management team en autoriteiten in Nederland en UK was de trip voor een veilige route en onderkomen uitgestippeld. Ook het hoofdkantoor van ZeeTV UK zit gelukkig buiten het Centrum van London.

Dat is allemaal goed gegaan
Bij ZeeTV aangekomen was alles verder rustig en in een huiselijke sfeer hebben we gezellig zitten babbelen. Het was een luchtig gesprek maar wel inhoudelijk over mijn bezigheden als artiest, hoe ik zover ben gekomen en Hindi muziek maak, terwijl ik helemaal aan de andere kant van de wereld zit. Ik heb uitgelegd waar Suriname is, hoe we een blend van verschillende bevolkingsgroepen hebben en dus ook verschillende culturen en muziek enz. en hoe ik met muziek fusions bij elkaar breng. Daarnaast vroeg men me ook naar mijn eigen producties en moest ik op hun verzoek een paar oude Bollywood nummers, maar ook mijn eigen liederen zingen. Dat vonden zij en de kijkers heel erg leuk gezien de reacties. Mijn laatste productie “Mere Soniyaa” hebben ze tijdens de talkshow afgespeeld en dat gaf me een speciaal gevoel….mijn eigen producties op ZeeTV!!!! Het grootste media bedrijf uit India…. Waww….
Nisha vertrok binnen 1 dag weer terug naar Nederland alwaar ze nog enkele weken verblijft voor nog meer muzikale afspraken.

Is er een vervolg na dat bijzonder interview, vroegen we aan Nisha. Ik mag uiteraard nog niet alle plannen verklappen…. maar hoe verder je gaat..hoe leuker het wordt…., maar ook hoe meer verantwoordelijkheden en verwachtingen er zijn uiteraard……maar dat zie ik als een moooie stimulans en motivatie om door te gaan. Het publiek mag dus leuke producties van me verwachten vertelt ze tot slot.
Nisha Madaran is binnen de Surinaamse en Nederlandse gemeenschap de eerste die door zo een groot media bedrijf als ZeeTV uitgenodigd is geworden en in een talkshow is verschenen. Hiermee zet ze Suriname weer eens positief op de kaart, een echte ambassadrice voor ons mooi land.

Bekijk hier de video van de uitzending:

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.