Video – 9-jarige met niertransplantatie verrast jury van America’s Got Talent

De negenjarige ‘Angelica Hale’ blies dinsdagavond zowel het publiek als de jury van America’s Got Talent omver met een prachtige cover van de Amerikaanse zangeres Andra Day. Eén van de juryleden noemde haar zelfs “een toekomstige ster”. Op YouTube werd haar auditie intussen al bijna 2,5 miljoen keer bekeken.

Het meisje heeft ondanks haar jonge leeftijd al heel wat moeten doorstaan. De dag na de uitzending vertelde Angelica dat ze vier jaar geleden na een bacteriële infectie een niertransplantatie nodig had. Die kreeg ze van haar moeder. Over haar herstel en de aanhoudende ziekenhuisbezoeken zei ze: “Het is niet gemakkelijk, maar ik geraak er wel door.”

Angelica zei voor haar optreden dat ze de nieuwe Whitney Houston wil worden – een ambitieus plan, maar met haar stem niet onmogelijk. Ze moedigt andere kinderen aan om ook hun dromen te volgen en nooit op te geven. Bekijk hier de video:

Het meisje gaat door naar de volgende ronde.
Bron: nieuws.vtm.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.