Meer informatie omtrent de dood van 18-jarige Sherlana Chatta

Het onderzoek over de beschieting op 29 mei aan de Kwikstraat wordt deze week afgerond. De politie komt na de resterende definitieve bevindingen met een verklaring uit, zegt politiecommissaris Guno Roosenhoff. “We volstaan voorlopig met wat op de persconferentie is medegedeeld.”

Het hoofd van de afdeling Kapitale Delicten en het waarnemend hoofd van de Forensische Opsporing hebben vorig weekend op een persbijeenkomst informatie gegeven over het voorlopig onderzoek in deze zaak, waarbij de achttienjarige Sherlana Chatta door het schot van een jachtgeweer om het leven is gekomen.

Het feit werd in eerste instantie als roofmoord aangeduid door de familie waarbij er grote geldbedragen in Surinaamse en Amerikaanse dollars zouden zijn meegenomen, voorlopige bevindingen van het onderzoeksteam hebben uitgewezen dat het om zelfmoord gaat.

kwikstraat. Foto Anthony janki

Deskundigen hebben gedetailleerde informatie gegeven over hoe het slachtoffer daarbij te werk is gegaan. De vader zal geconfronteerd worden met camerabeelden, resultaten van de patholoog-anatoom en onderzoeksresultaten van de Forensische Opsporing.

De krant verneemt dat het ‘verloren’ geld intussen is teruggevonden maar Roosenhoff reageert bevestigend noch ontkennend hierop. Wat hij wel weet te vermelden, is dat er “vanaf dag één”, de dag waarop het feit is gepleegd, geld in het huis is gevonden door de zoon. Of het om de ‘verdwenen’ bedragen die werden genoemd gaat, kan de politiecommissaris niet zeggen.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.