Deze lippenstift van de Action is gevaarlijk. Terugbrengen!

Er zit een te hoge concentratie lood in het verzorgingsproduct. Winkelketen Action roept de lippenstift terug omdat het mogelijk een gevaar zou kunnen vormen voor de gezondheid van de gebruiker.

Het betreft de ‘Max & More Lipstick & Lipliner Set‘ in de kleuren Vibrant Red, Classic Red en Dark Red.Het artikelnummer is 2546776. Het artikel is verkocht voor 0,85 cent in de periode van september 2016 tot 11 mei 2017.

Door een verhoogde concentratie aan lood voldoet de lippenstift- en liplinerset niet aan de Europese Cosmeticarichtlijn 1223/2009. De te hoge concentratie lood kan een risico voor de gezondheid vormen. Consumenten worden dan ook geadviseerd het product niet meer te gebruiken en het terug te brengen naar de winkel.

Het aankoopbedrag zal dan volledig teruggegeven worden. Producent D-Dutch verontschuldigt zich voor het ongemak. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de D-Dutch klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 via telefoonnummer +31 6 54738150 of via e-mail [email protected]

Bron: Action
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.