Armand 10 jaar later opgepakt voor kindermisbruik

Man na tien jaar ingerekend voor seksueel misbruik minderjarige. De 62-jarige Armand M. is op woensdag 7 juni door de politie van Zanderij aangehouden voor seksueel misbruikt van een toen nog minderjarige.

Armand bood tien jaar geleden onderdak aan een 13-jarig meisje en haar zusje. In die periode is Armand op heterdaad betrapt door een getuige tijdens misbruik van het 13-jarig meisje. De zaak is nooit aan het licht gekomen totdat de getuige enkele maanden terug besloot hetgeen het slachtoffer is overkomen in de kerk te vertellen.

Na de aangifte is door de wetsdienaren een onderzoek gestart naar de juiste toedracht van het verhaal van de getuige. Nadat er bewijsmateriaal is verzameld tegen Armand is hij opgespoord en aangehouden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte achter slot en grendel geplaatst. Het slachtoffer is momenteel 23 jaar oud. Armand ontkent het feit te hebben gepleegd.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.