Vrouw met maatje meer deelt foto op social media

Vorige week plaatste de volslanke Jasmine Owens een vakantiefoto van zichzelf en haar man op Instagram. Bij het kiekje, waarop het koppel hand in hand loopt op het strand, hoort een krachtige boodschap over het accepteren van je eigen lichaam.

De Amerikaanse Jasmine en Keenan, die veertien jaar samen zijn waarvan zes getrouwd, wandelen dolverliefd in hun bikini en zwembroek in het zand. Zij heeft een maatje meer, hij is zo afgetraind als maar kan zijn. Jasmine had het daardoor de voorbije jaren moeilijk om haar eigen figuur te appreciëren, maar nu ijkt dat stilaan te lukken.

“Door de jaren heen zag deze man me graag. Inclusief elke ronding, elk rolletje en elke striem van mijn lichaam. Ik snapte nooit waarom. Hoe kon hij van iets houden dat niet perfect was? Hoe kon een man die fit is geboren iemand graag zien zoals ik? Ik heb geen platte buik en ik waggel als in wandel. Als ik snel op de trap loop, dan lijkt mijn lichaam zelfs te applaudisseren”, schreef de body positive activiste bij de foto.

Vandaag kijkt Jasmine anders naar haar lichaam. “Nu zie ik dat ik wel degelijk het perfecte lichaam heb. Elk rolletje, elke ronding en striem is er om ons beiden gelukkig te maken. Ik hou van mijn lijf en zie eindelijk waarom hij dat al jaren doet.” De foto verzamelde bijna zeventigduizend likes en tussen de bijna drieduizend reacties staan veel steunende woorden. In een interview aan The Huffington Post zegt Jasmine nog dat zichzelf accepteren ertoe heeft geleid dat ze nu eindelijk kan genieten van het leven met haar man en kinderen. Ik was het beu om me te verstoppen voor de wereld”, klinkt het nog.

Over the years this man has loved every curve, every roll, and every stretch mark on my body. I never understood why! • How could he love something that isn’t “perfect”? How could a man who was “born fit” love someone like me! I don’t have a flat stomach, I jiggle when I walk, hell if I run up the stairs to fast my body claps (lmao)!! But now I see I do have the “perfect” body!! Every roll, every curve and every stretch mark is put on me just perfect to make both of us happy!!! I love my body and I finally see why he does too!! • • Photo credit: @ryanwmedia • • • #effyourbeautystandards #effyourbodystandards #everyoneisbeautiful #tummylove #youarebeautiful #aspiringmodel #aspiringplussizemodel #celebratemysize #curvysensedoll #confidence #lovemybody #lovemybelly #loveyourbody #selflove #summerbody #bikini #bikinibody #bodylove #bodypositive #bodypositivity #womenofallsizes #support #love #positive #plussize #positivity #plussizegang #positivevibes #youarebeautiful

Een bericht gedeeld door Jazzy (@a_body_positive_jazzy) op

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.