SLM krijgt Ipads op de route Paramaribo-Amsterdam

Passagiers van de SLM zullen op de route Paramaribo-Amsterdam niet meer op algemene tv-schermen naar films kijken. Vanaf volgende week woensdag zal de Airbus A340-313 volledig voorzien zijn van Ipads voor elke passagier met voldoende keus uit film, video, nieuws en entertainment.

Op de vlucht vanuit Amsterdam woensdag is in de businessclass en in de ‘preferred zone‘ (tot en met rij 12) de ipad getest. De SLM passagiers hebben vaker hun misnoegen geuit over het kijken naar algemenen schermen. Dit is niet onopgemerkt voorbij gegaan aan het oor van het SLM mangement, zegt het bedrijf.

Edwin Donner van de SLM toont trots de Ipad van het nieuw IFE systeem aan. (Foto: SLM)

Passagiers hebben graag hun eigen t.v. scherm, ipad en/of tablet met meerdere keuzes uit film, video, nieuws en/of entertainment.

De SLM is er ter upgrading van de service aan boord een overeenkomst aangegaan met Bluebox Aviation Systems. Dit bedrijf heeft een leidende rol bij het leveren van Ipads voor luchtvaart maatschappijen.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.