Video – Indiaas meisje overleeft trein ongeval

Als je niet dood hoeft te gaan dan ga je niet dood! De 19-jarige Indiaase Pratiksha Natekar, deed iets gevaarlijks. Ze dacht veilig over te steken naar het andere perron via het spoor toen ze werd geraakt door een aankomende trein.

Op de camera beelden is het allemaal duidelijk te zien. Je kunt zien hoe de omstanders in paniek proberen haar te waarschuwen.

Ongelooflijk maar waar: Ze heeft het ongeluk overleefd. Ze is er levend vanaf gekomen met hier en daar wat kneuzingen en wondjes.

De 19-jarige wilde geen zelfmoord plegen zoals eerder werd gedacht. Ze had namelijk een koptelefoon op waardoor ze de aankomende trein en de gillende omstanders niet hoorde. Daarom wil ze nu alle mensen waarschuwen om geen oordopjes te dragen op het perron en om gewoon de oversteek bruggen te gebruiken in plaats van te lopen over het spoor.

Bekijk hieronder de indrukwekkende video:
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.